Παραδοσιακό Καφενείο και
Ξενώνας " Δούκα"
στην   Κερπινή  Καλαβρύτων
 •     Τηλ :  26920 22028 
 •    Κιν. : 6977 630180  
 • Αχαϊκό Χωριό, Καλάβρυτα | Δωμάτια Αίγιο


     Αρχική  Παραδοσιακό Καφενείο και Ξενώνες "Δούκα" στην Κερπινή Καλαβρύτων !!        

  Το Παραδοσιακό Καφενείο και ο ξενώνας "Δούκα"  βρίσκονται μέσα στην Κεντρική πλατεία του Ιστορικού και πανέμορφου χωριού της Κερπινής Καλαβρύτων σε υψόμετρο 1070 μέτρων,μόλις 8 χλμ από τα Καλάβρυτα και 22 χλμ από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και αποτελεί τη νέα πρόταση διαμονής στην περιοχή των Καλαβρύτων.

   

  Όλα τα δωμάτια που βρίσκονται στον όροφο του πέτρινου ξενώνα έχουν το καθένα τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα με κοινό παρανομαστή την πολυτέλεια, τη γουστόζικη διακόσμηση, τη ζεστασιά και την αίσθηση της απόλυτης ηρεμίας και την πανοραμική θέα  στο Χελμό ή στην Κεντρική πλατεία του χωριού.

       

  Πρόκειται για ένα διώροφο πετρόκτιστο αρχοντικό που στο ισόγειο αποτελεί την συνέχεια του προπολεμικού  παραδοσιακού  Καφενείου ,με μελλοντική πρόβλεψη λειτουργίας του ως ταβέρνα και άνωθεν βρίσκονται 4  μεζονέτες τετράκλινες  και 3 τρίκλινες , όπου συνδυάζουν  πολυτέλεια και σύγχρονες ανέσεις.

  Έχουμε φτιάξει για εσάς  παραδοσιακές κατοικίες, ευρύχωρες, με τζάκι, αυτόνομη θέρμανση και κουζίνα, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον,

  Όλα τα δωμάτια στον Ξενώνα Δούκα είναι σύγχρονα, ευρύχωρα, με τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, ατομικό λουτρό, TV, ψυγείο, αυτόνομη θέρμανση και διαθέτουν μπαλκόνια με υπέροχη θέα και μοναδικές δυνατότητες, θέα στο χιονισμένο Χελμό και στην Κεντρική Πλατεία του Χωριού .

   
  Μπορείτε να φτιάξετε τον καφέ σας και να τον απολαύσετε στην ζεστή ατμόσφαιρα του δωματίου σας ατενίζοντας την απεριόριστη θέα που έχει κάθε δωμάτιο, Προσφέροντάς σας ατελείωτες  ώρες χαλάρωσης και ξεκούρασης.

   

  Το σπάνιο, ιδανικό και  υπέροχο κλίμα που διαθέτει το Χωριό Κερπινή, μέσα σε πλήθος καρυδιών ,κερασιών, μουριών κλπ. που την καθιστούν προπολεμικά αλλά και σήμερα ,το πρώτο θέρετρο της περιοχής  εγγυώνται και προσφέρονται για διακοπές, χειμώνα και καλοκαίρι που θα σας μείνουν αξέχαστες.

  Σας περιμένουμε...

   

   

   

   


  Καλώς Ήρθατε

  Στο Παραδοσιακό Καφενείο και τον Ξενώνα "Δούκα" στην Κερπινή Καλαβρύτων!!

 •  Τηλ. :  26920 22028 

 •   Κιν. :   6977 630180