Ξεπεράσαμε τους  10.000  μοναδικούς  επισκέπτες !

 

         Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 10.000 επισκέψεων της Ιστοσελίδας (www.kerpini.gr).

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας ,σε όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας ,πραγματικά τα νούμερα για μια τόσο μικρή κουκίδα στο χάρτη είναι εντυπωσιακή.
    Με την ελπίδα  να γίνουν 100.000 και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

   Ο σκοπός της ιστοσελίδας παίρνει σάρκα και οστά , προβάλλοντας το χωριό σε όλο τον κόσμο με την καταγραφή των Ιστορικών γεγονότων ,ειδήσεων και Ιστοριών του χωριού μας και την ενημέρωση των συγχωριανών μας και των απανταχού Καλαβρυτινών .

   Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους αγκάλιασαν αυτή τη προσπάθεια , τους ΚΕΡΠΙΝΙΩΤΕΣ που μένουν μακριά από το όμορφο χωριό μας καθώς και τους ΚΕΡΠΙΝΙΩΤΕΣ και ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥΣ της διασποράς αλλά και ΦΙΛΟΥΣ που το παρακολουθούν καθημερινά και τους ευχαριστώ για τα καλά τους λόγια που μου γράφουν.
       Η υπόσχεση είναι μόνο μια ,η ενημέρωσή σας θα συνεχισθεί, με όσο γίνεται καλύτερη ενημέρωση και παρουσίαση θεμάτων τοπικού ενδιαφέροντος αλλά και  ελληνικού και διεθνούς ενδιαφέροντος. Όπου πιστεύω ότι δίνουν στον επισκέπτη μας μια ολιγόλεπτη στάση στην σελίδα .

   Θα ήθελα όμως και περιμένω σε αυτή την προσπάθεια και τις δικές σας «γραμμές», θέσεις, με σχετικά άρθρα ,σημαντικά γεγονότα ,αναρτήσεις, προτάσεις, και απόψεις επώνυμα ή ανώνυμα να είσαστε παρόντες και εσείς , σε αυτό το έργο.

     Επίσης θα ήθελα απόψεις και προτάσεις σχετικά με την ιστοσελίδα και τι θα θέλατε να έχει διαφορετικό ή επιπλέον.

                                                                             Περιμένω λοιπόν να τα στείλετε στο

                                                      e-mail : nickmaras@kerpini.gr

 

Σας ευχαριστώ και σας περιμένω πιο ενεργούς.

                         Νίκος Μάρας

 


 

  Επιστροφή στην Αρχή
Top