Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Χιονίζει ακατάπαυστα σε όλο το ορεινό δίκτυο των Καλαβρύτων !

ενώ το Χιονοδρομικό Κέντρο του Χελμού  είναι σε ετοιμότητα

 και οι προβλέψεις είναι αισιόδοξες για όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Σημαντικά προβλήματα από τη σφοδρή χιονόπτωση σε όλο το ορεινό δίκτυο των Καλαβρύτων έχει προκαλέσει η σημερινή δυνατή χιονόπτωση, η οποία συνεχίζεται ενώ το ύψος του χιονιού μέσα στο χωριό Κερπινή ξεπερνά τα 15 εκ..

Σε πολλά σημεία του επαρχιακού δικτύου των Καλαβρύτων απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες ενώ υπάρχουν και δρόμοι όπου έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία, ενώ με δυσκολία γίνεται η διέλευση των αυτοκινήτων και στον δρόμο που συνδέει την πόλη των Καλαβρύτων με το Χιονοδρομικό Κέντρο του Χελμού.

Τα συνεργεία της πολιτικής προστασίας αλλά και της περιφέρειας εργάζονται πυρετωδώς για τον καθαρισμό των δρόμων.

Επίσης στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Χελμού όλα είναι σε ετοιμότητα για να σας υποδεχθούν και οι προβλέψεις είναι αισιόδοξες για όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Το chalet στη βάση του βουνού άνοιξε το Σ/Κ 17 και 18 Δεκεμβρίου και πλέον λειτουργεί υπό την διεύθυνση του ΧΚΚ, όπου μπορείτε να απολαύσετε ζεστά ροφήματα με θέα τις χιονισμένες κορυφές του Χελμού.

Στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων τώρα φτάνετε πιο άνετα, πιο γρήγορα, πιο οικονομικά με το Νέο Χελμός SNOW BUS!

Ο Amphitrion, ένας από τους ισχυρότερους και πιο αξιόπιστους ταξιδιωτικούς ομίλους της χώρας μας, συνεργάζεται με το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων και για πρώτη χρονιά φέτος ξεκινάει το νέο Snow Bus για το Χελμό!

Το Snow Bus για τα Καλάβρυτα είναι πρωτοποριακό και αξίζει να το επιλέξετε για πολλούς λόγους:

Είναι Γρήγορο γιατί κάνει μόνο λίγες στάσεις εντός Αθήνας, σε κομβικά σημεία με εύκολο parking και έτσι σε 3 ώρες το πολύ, είσαστε στην κορυφή!

Είναι Άνετο γιατί ταξιδεύετε με τα ολοκαίνουργα πούλμαν του Amphitrion που έχουν όλες τις ανέσεις για να σας ξεκουράσουν.

Είναι Οικονομικό γιατί κοστίζει μόνο 15€ η μετάβαση και η επιστροφή από Αθήνα αλλά σας δίνει και εκπτώσεις στο ski pass, στην ενοικίαση εξοπλισμού και στα μαθήματα σκι.

Είναι Σταθερό και ξέρετε ότι θα πάτε στα σίγουρα (ανεξάρτητα με το πόσα άτομα θα μαζευτούν), με δρομολόγια από Αθήνα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Είναι Αξιόπιστο, χωρίς τις γνωστές καθυστερήσεις στο ωράριο.

Είναι Ασφαλές και έχει την εγγύηση του Amphitrion, μια από τις κορυφαίες εταιρίες με μεγάλο και νέο στόλο οχημάτων.

Τα δρομολόγια ξεκινούν με την έναρξη της χιονοδρομικής περιόδου και οι αναχωρήσεις είναι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από Αθήνα και με στάση για επιβίβαση στην Κόρινθο. Το πρόγραμμα του νέου Snow Βus σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις προτάσεις των φίλων χιονοδρόμων σχετικά με το πώς θα μπορέσει να γίνει η μεταφορά τους στα Καλάβρυτα άνετα, γρήγορα και οικονομικά προκειμένου να έχουν μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση και να ανεβαίνουν συχνότερα για σκι και με πολύ χαμηλότερο κόστος σε σχέση με το ΙΧ τους.

Το κόστος: Μόνο με 15 aller/retour

Έχεις πακέτο: από 25 για snow bus και ski pass μαζί!

Ειδικές Εκπτώσεις: για παιδιά, οικογένειες, κατόχους ετήσιας κάρτας

Επιβίβαση: από Αθήνα και Κόρινθο, 5 ημέρες την εβδομάδα

Πληροφορίες και κρατήσεις:

http://www.amphitrion-skiing.com/